Groepsfeest.nl - Groepsfeesten en groepsuitjes.

 
Groepsfeest.nl
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Kinderfeestje
Actieve uitjes
Creatieve uitjes
Themafeest
Muziek en dans
Lekker uit eten
Groepsreizen
Groepsfeest per regio

 
Groepsfeest.nl
Alle groepsfeesten en groepsuitjes op een rij.

 
 

 
 
Themafeest
 
Vier thuis een piratenfeest
Piraten themafeestVoor een geslaagd kinderfeestje of verjaardag. U wilt thuis de verjaardag van uw kind vieren, maar u hebt geen tijd of inspiratie om een feestje te organiseren. Dan bent u bij hier aan het goede adres! Complete versierpakketten voor een originele Piratenparty.

Leer hoe je een echte piraat kunt worden. Vermom jezelf met een ooglap en oorring. Luister naar spannende belevenissen van piraten en test of je geschikt bent voor een bestaan als zeerover! Wie weet ga je ook nog op zoek naar de piratenschat.

Simpel te bestellen, snel in huis!
 
Herbierally bedrijfsuitjes
Bedrijfsfeest met thema HerbieHerbierally is h? eigenwijze bedrijfsuitje in het race- en filmthema van Herbie, de eigenzinnige Kever uit de Walt Disney films. Maximaal 12 teams van vier personen leggen met behulp van portable DVD spelers in originele Volkswagen Kevers een route af door het Groene Hart van Nederland. Bijzondere locaties, originele opdrachten en de navigatiemethode staan garant voor een personeelsdag vol afwisseling.

Herbierally kan als middag- of dagprogramma geboekt worden. De doelgroep bestaat uit organisaties die een uniek bedrijfsuitje willen ondernemen. Ook als traditionele personeelsdag of teamdag is Herbierally mateloos populair. Net als Herbie zelf trouwens.
 
Samba workshops en shows
Braziliaans themafeestRegelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie.

Houd het nieuwsgedeelte in de gaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Als er een dansworkshop georganiseerd moet worden kan er uiteraard contact met ons opgenomen worden.