Groepsfeest.nl - Groepsfeesten en groepsuitjes.

 
Groepsfeest.nl
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Kinderfeestje
Actieve uitjes
Creatieve uitjes
Themafeest
Muziek en dans
Lekker uit eten
Groepsreizen
Groepsfeest per regio

 
Groepsfeest.nl
Alle groepsfeesten en groepsuitjes op een rij.

 
 

 
 
Groningen
Vrijgezellenuitjes Groningen
Vrijgezellenuitje GroningenWilt u een vrijgezellendag of een vrijgezellenfeest organiseren in Groningen? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Vrijgezellenfeest nl is de start voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje in de hele regio Groningen. Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, vrijgezellenuitjes, vrijgezellendagen, activiteiten, workshops, vrijgezellenfeesten, borrels, bachelorfeesten, of hoe u het feest maar noemen wilt.
 
Outdoor lasergamen in Glimmen
Lasergame GroningenPaviljoen Appelbergen is gelegen in het prachtige natuurgebied Appelbergen. Het Paviljoen is een veelzijdig horecabedrijf met zeer uitgebreide mogelijkheden met groepsuitjes voor jong en oud. Het Paviljoen is sfeervol ingericht.

De deelnemers verzamelen zich eerst in het Paviljoen. Vervolgens wordt u naar de lasergame "arena" gebracht. Er worden 2 teams gevormd die ongeveer 2 keer 15 minuten tegen elkaar strijden. Je ziet niet wie je tegenstander is, maar wel van welke partij hij is. Er zitten namelijk rode en groene sensors op je pak. Gezellig buiten lasergamen kan elke avond als het donker is. Het bos van Appelbergen is hiervoor een ideale locatie heerlijk vrij in de natuur.
 
Tiatro theater restaurant in Hoogkerk
Theaterrestaurant TiatroWilt u uw gasten verrassen met een bruisend feest, boordevol spectaculaire acts met veel beweging, muziek en dynamiek, dan kiest u voor Tiatro Theater restaurant te Hoogkerk. Want dit restaurant biedt u iets ongewoons… Wervelende shows zorgen voor een onvergetelijke avond.

Ook op culinair gebied is het watertanden.
Voor een vast bedrag kunnen uw gasten onbeperkt smullen van heerlijke internationale gerechten, hapjes en drankjes. Alles op een originele manier gepresenteerd. De ruimte is ideaal voor particuliere en bedrijfsfeesten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, themafeesten, bruiloften, bachelorsparty's enz.