Groepsfeest.nl - Groepsfeesten en groepsuitjes.

 
Groepsfeest.nl
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Kinderfeestje
Actieve uitjes
Creatieve uitjes
Themafeest
Muziek en dans
Lekker uit eten
Groepsreizen
Groepsfeest per regio

 
Groepsfeest.nl
Alle groepsfeesten en groepsuitjes op een rij.

 
 

 
 
Friesland
Kinderuitjes in Friesland
Kinderfeesten in FrieslandKinderfeest nl is een website met diverse groepsfeesten voor kinderen waar je zeker een kinderfeestje of kinderuitje vindt die bij je past. Een zeer handige site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en je onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.
Als je liever kiest voor een kinderfeestje thuis kan dat natuurlijk ook. De mooiste versierpakketten voor de aankleding van kinderfeestjes en ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.
 
Vrijgezellenuitjes Friesland
Vrijgezellenuitjes FrieslandWilt u een vrijgezellendag of een vrijgezellenfeest organiseren in Friesland? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Vrijgezellenfeest nl is de start voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje in de hele regio Friesland. Hier vindt u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, vrijgezellenuitjes, vrijgezellendagen, activiteiten, workshops, vrijgezellenfeesten, borrels, bachelorfeesten, of hoe u het feest maar noemen wilt.
 
Zeilen in Friesland
Zeilen in FrieslandBeleef dit unieke skûtsjesyl groepsarrangement met ons wedstrijdskûtsje de "Lytse Loes". Skûtsjes zijn van origine vrachtschepen (voor 1900) en werden van hout gebouwd. Na 1900 werden de eerste schepen in ijzer gebouwd. Na de 2e WO oorlog ontstond het Skûtsjesilen. Wat ooit een hard bestaan was, is anno 2004 uitgegroeid tot een waar toeristisch en folkloristisch spektakel wat elk jaar vele toeschouwers trekt.

Om eens met een wedstrijd skûtsje mee te varen hebben wij verschillende arrangementen ontwikkeld waarbij u eens kunt ervaren wat het is om op zo'n machtig imposant schip mee te zeilen.