Groepsfeest.nl - Groepsfeesten en groepsuitjes.

 
Groepsfeest.nl
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Kinderfeestje
Actieve uitjes
Creatieve uitjes
Themafeest
Muziek en dans
Lekker uit eten
Groepsreizen
Groepsfeest per regio

 
Groepsfeest.nl
Alle groepsfeesten en groepsuitjes op een rij.

 
 

 
 
Creatieve uitjes

Creatief en kunstig groepsuitje

Creatieve groepsuitjesBij onze groepsuitjes draait het om kunst; kunst met een kleine 'k'. Kunst voor en door kinderen en kunst voor en door volwassenen. Ons belangrijkste doel is het geven van een goed gevoel. We leren grote en kleine mensen schilderen en laten ze het plezier ervaren van iets zelf maken,wat vervolgens meegenomen kan worden.

Samen een gezellige dag beleven met als resultaat een prachtige herinnering voor een speciale plek in huis of kantoor. We vereeuwigen kleine snoetjes die groter groeien en leggen momenten vast die het canvas waard zijn.

Een klein beetje geluk door een heleboel kleur !
 
Creatieve workshops van KunstBasis
Creatieve workshopsCreatief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen!

Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw collega's, kinderuitje of vrijgezellenuitje neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!
 

Creatieve activiteiten aan de Oudegracht in Utrecht

Creatief uitje in UtrechtWij verzorgen totaalprogramma's voor bedrijfsuitjes, feesten en/of evenementen tot 1000 personen. Maar ook afzonderlijke workshops van bijvoorbeeld een dagdeel voor kleine groepen. Echter geen standaard arrangementen maar alleen maatwerk. Beeldende workshops, kunst op de werkvloer, theater, film of muzikale werkvormen. Creatieve activiteiten, gecombineerd met fun. Veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een serieuzere doelstelling worden ingebracht.
 

Creatief Kinderfeestje

Creatief verjaardagsfeestjeWilt u een creatief kinderfeest organiseren? Via het zorgvuldig geselecteerde aanbod vindt u op eenvoudige wijze tips en adressen voor een creatief kinderfeest.

Deze kinderfeest site biedt u een compleet overzicht van aanbieders in de categorie creatief kinderfeest in Nederland.
Kijk, vergelijk en vind nu aanbieders voor een creatief kinderfeest bij u in de buurt!